2013年3月4日 星期一

網上免費資詢!歡迎發問!




大家好呀!又係我Karen登場喇!相信有去開A-Plus
朋友仔對我一定唔會陌生,由而家開始我會多D係度同大家分享有關扮靚心得同醫學美容方面資訊。

首先介紹返我自己先,我本身係一個貪靚化妝師,亦係A-Plus輪廓分析顧問,主要係比客人係輪廓塑型上意見同協助醫生進行療程。

為方便一眾愛美
朋友仔,如果大家有化妝或面形輪廓上疑問,例如想瘦面或其他提升,又唔知應該用透明質酸定Botox好,除左係度留言之外,亦可將問題連同你
照片email到 karen@a-plusbeauty.com.hk ,我會盡力解答大家疑團!

與此同時我地將會拍更多
關於扮靚嘅短片同各位分享,所以本身有化妝問題兼且想學更多化妝技巧的話,可上A-Plus找我幫幫忙,但首要條件係要先send近照到我email及願意出鏡作示範model㗎!被選中幸運兒隨後會收到A-Plus通知!



**所有療程必須預約。如有任何爭議﹐A-Plus Beauty Medical Center保留最終決定。

沒有留言:

張貼留言